Naujasis žmonijos vystymosi etapas

Integralus auklėjimas

Klausimas: Ko reikalauja iš mūsų kitas, integralusis, žmonijos vystymosi etapas, kuris užlieja mus nepriklausomai nuo to, norime to ar ne, priimsime ar ne?
Atsakymas: Jam reikia teisingo požiūrio. Pirmą kartą žmonijos istorijoje galėsime valdyti savo likimą, jei suprasime, kad patys turime keistis.
Reikia sukurti naują, visiškai tarpusavyje susietą visuomenę, kuri bus panaši į pačią gamtą. Kai pakilsime į šį lygmenį, tada viską, kas būtina fiziniam egzistavimui, gausime ir skirstysime po tiek, kiek tai bus būtina kiekvienam. To mums pakaks, o visas jėgas, visą laiką skirsime vienybės mokymams, nes vienybėje atskleisime mūsų būsimą pakopą.
Taip atskleisime visiškai naują egzistavimą jėgų, minčių lygmeniu, virtualiajame pasaulyje. Mūsų žemiškas pasaulis ir liks fizinis pasauliu, kuriame egzistuoja mūsų kūnai, bet mūsų dvasia vienu metu egzistuos paraleliniame, aukštesniajame pasaulyje – ten, kur bendraudami tarpusavyje gauname naują, tobulą, amžiną egzistavimą.
Klausimas: Susivienijimas ir bus ateities žmonijos malonumų šaltinis?
Atsakymas: Taip, būtent jungimasis bus malonumų šaltinis. Tai visiškai kitas pripildymas, kadangi tarpusavyje jungdamiesi, sukuriame tokį milžinišką norą, kuris gauna galingą Visatoje egzistuojančią energiją.
Mes pakylame į aukštesnį nei laikas ir erdvė lygmenį, patenkame į visai kitą sritį, apie kurią dabar kalba kvantinė fizika. Turime prasiskverbti į šią sritį savo naujais, bendrais, integraliais jausmais ir protu. Prie to veda mus gamta, ir būtent egzistavimas šioje srityje vadinamas „žmogumi“.
Jį pasiekti galime arba sąmoningai, kitaip tariant, pagreitindami savo vystymąsi ir nukreipdami jį geruoju, arba, spyriodamiesi, kaip darome iki šiol: mes vis tiek artėjame tos pačios būsenos link, bet kančių keliu.

Iš 2013 m. kovo 17 d. TV programos „Aplenkiant laiką“

Daugiau šia tema skaitykite:

Pakeičiant egoistinę priklausomybę

Kokybinis šuolis į naują pasaulį

Visuomenė – vienas bendras dvasinis organizmas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>