Už tai galima viską atiduoti

Integralus auklėjimas

Klausimas: Dar prieš kokį dešimtmetį kiekvienas žmogus turėjo tam tikrą savo idealą, ir tai įvairiems kolektyvams leido efektyviai dirbti. O šiandien žmonės prarado iš karto visus idealus, suteikiančius jiems energijos. Ar tai reiškia, kad vietoj jų iškils kažkoks vienas naujas idealas?
Atsakymas: Taip, tai toks idealas, kai mes visi tarpusavyje teisingai bendraudami vieni su kitais imsime prisipildyti jausdami aukštesnio lygmens egzistavimą – daug aukštesnio, nei kiekvienas jaučia kas sau. Ir dėl šito žmonės bus pasiruošę atiduoti viską! Kitaip – koks gyvenimas? Kitaip baisu pažvelgti  žemyn. Norisi visą laiką skraidyti.
Mūsų susivienijimo viduje turime rasti gaivinančią, vienijančią, maitinančią mus abipusiu ryšiu ir palaikančią bendrą jėgą – jėgą, kuri egzistuoja ne kiekviename iš mūsų, o susikuria tarp mūsų tik esant teisingai kombinacijai, teisingai sąveikai.
Klausimas: Jei į tokį kolektyvą pakliūtų prašalaitis ir jam pavyktų įsilieti į jį ir prisiliesti prie bendro idealo, ką jis pajustų?
Atsakymas: Žmogus patenka į visiškai kitą gyvenimo lygmenį. Jam staiga tampa aišku, kad šiame gyvenime įmanoma patirti tokius pojūčius, tokius įkvėpimus, kurių nėra niekur: nei namuose šeimoje, nei gatvėje, nei didžiulėse parduotuvėse – niekur. To neįmanoma pamatyti per televiziją, neįmanoma rasti internete, ir todėl puolame į depresiją, esame „užgesusios“ būsenos.
O čia žmogus staiga pradeda suprasti, kad „atvyko“ į kažkokį kitą pasaulį! Jis prisipildo ne tik džiaugsmo, bet ir vidinės Šviesos, kuri visiškai nesusijusi su jokiais materialiais efektais.
Jis pasiruošęs dirbti nemokamai, kas reiškia už idėją – tik norėdamas jausti, kad jos įgyvendinimas suteikia jam gyvenimą.

Iš 2013 m. kovo 20 d. TV laidos „ Kiaurai laiko”

Daugiau šia tema skaitykite:

Didelė šeima prie apvalaus stalo

Naujasis žmonijos vystymosi etapas


Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>