Kova su narkotikais: nauji iššūkiai

Pasaulio problemos

Pranešimas: 77 milijonai europiečių nuo 15 iki 64 metų išbando marihuaną. Mažėja tradicinių narkotikų – heroino, kanapių, kokaino –  vartojimas ir daugėja sintetinių narkotikų, kurie veikia psichiką. Jie siūlomi tiek nelegaliose, tiek ir „legaliose“ rinkose – tai medžiagos,  kurios yra parduodamos buičiai, bet gali būti naudojamos kaip narkotikai.
Didžiuosiuose Europos miestuose sintetiniai narkotikai vis lengviau  prieinami visuomenei. Jų vartojimas sukelia didžiulių bėdų, gadina sveikatą, griauna socialinį, šeimos gyvenimą.
Komentaras: Organizuotas karas su rūkymu ir organizuotos narkotikų prekybos skatinimas yra dalys vieno plano „nuraminti ir runkelizuoti“ gyventojus , įvedant į transą milijonus nereikalingų žmonių. Palaipsniui bus panaikinti narkotikų vartojimo apribojimai, kad visuomenė liktų rami: „Narkotikų debesys mus nuneš  į kitokį pasaulį“. Bet gamta, suplanavusi padaryti žmogų, panašų į save, sužlugdys jų planus, ir būsime priversti auklėti naują žmogų integraliojoje švietimo sistemoje.

Daugiau šia tema skaitykite:

JTO reikalauja legalizuoti narkotikus

Atsisveikinimas su senuoju pasauliu

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>