Neklausyk egoizmo verkšlenimo

Dvasinis darbas, Egoizmo vystymasis

Klausimas: Aš jau seniai nejaučiu jokio džiaugsmo, būdamas šiame kelyje. Ką darau neteisingai?
Atsakymas: Tavo egoizmas nuodija tavo džiaugsmą. Matyt tave supanti aplinka nėra pakankamai stipri, kad  galėtų su tavimi dirbti. Reikalinga teisinga aplinka, kuri leis tau veikti nepaisant savo ašarų.
Savyje mes  nuolatos girdėsime egoizmo raudą . Ten glūdi mūsų piktosios, juodosios jėgos, kurios be perstojo  bando iš mūsų išsiurbti energiją. Tai tikras vidinis pragaras. Mums reikia pasipriešinti joms, sukuriant aukščiau jų savo rojų – ryšio, davimo, visiškos ir absoliučios meilės savybę, pojūtį, kad esu tarsi kūdikis grupės rankose. Aš perduodu jiems viską, ką turiu, o gaunu visišką palaikymą.
Tuomet man džiugu, juk atskleidžiu, kad visi rūpinasi manimi. Man pačiam nėra ko nerimauti, juk aš esu absoliutaus gėrio pasaulyje. Viskas puiku ir, esant tokiems mano santykiams su aplinka, negali būti kitaip.
Nors visa tai sukurta virš tamsos jėgų, kurios lieka manyje ir nori mus išskirti. Aš jaučiu šias jėgas tiesiog savo pilve ir, aišku, jos sąžiningai atlieka savo darbą, nes yra siųstos Kūrėjo. Tačiau, būdamas atsidavęs aplinkai, esu visiškai tikras, kad galėsiu išsilaikyti aukščiau šių blogųjų jėgų. Tenoriu ištirpti savo drauguose, tik juose mano viltis, saugumas, džiaugsmas.
Neturiu kitos galimybės, kito kelio. Krentu į juos tarsi į baseiną ir būnu tarp jų, pasiruošęs atiduoti viską, kad tik gaučiau iš jų užtikrintumo Šviesą. Ši Šviesa  suteikia tikrąjį saugumą, juk joje yra Aukštesnioji  Šviesa. Štai taip ir reikia daryti!

Iš 2013 m. birželio 20 d. pamokos pagal straipsnį iš knygos „Šamati“

Daugiau šia tema skaitykite:

Prasiveržti iš fluidų pasaulio į tiesos pasaulį

Atėjo laikas pažvelgti tiesai į akis

Mes visi atsakingi vienas už kitą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>