Inversija, kuri keičia pasaulio suvokimą

Dvasinis darbas, Egoizmo vystymasis, Ketinimas, malda

Įvadinė kongreso Sankt Peterburge pamoka
Klausimas: Kaip galima dvasiškai judėti pirmyn, patiriant nuolatinį materialų spaudimą ir materialios visuomenės spaudimą?
Atsakymas: O kas jums visa tai duoda? – Aukštesnioji jėga, viena Gamtos jėga, kuri viską valdo ir visa tai duoda mūsų bendram likimui.
Būna tokios akimirkos, kai tai pamirštate ir vietoj Kūrėjo bandote kažkam viską suversti. Visuomenė nekalta. Kaltas tik Jis. Bet kaip mes Jį galime kaltinti? Kaip Aukštesnioji jėga, kuri yra absoliučios meilės ir davimo būsenos, gali būti bloga?  Esmė ta, kad jūs ją taip suvokiate, kadangi jūsų egoistinis ketinimas ją apverčia. Dėl to jūs taip blogai vertinate visą supantį pasaulį. Iš tikrųjų visas pasaulis aplink mus – begalinis gėris ir meilė. Pakeiskite savo ketinimą ir nebus jokių problemų.
O kita vertus, turime dėkoti už tas problemas, kurios mums kyla, nes būtent jos jums nurodo, ką reikia keisti.

Daugiau šia tema skaitykite:

Sunkumai – pagalba iš aukščiau

Kančia kaip pakėlimo trigeris

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>