Klausimai po kongreso, 1-oji dalis

Dvasinis darbas, Klausimai ir atsakymai

Klausimas. Kai žmogus patiria būseną „nėra nieko kito, tik Jis“, ar tai reiškia, kad jis mato, jog ir pats visada atlikdavo tik visiško davimo veiksmus? Tai yra, suvokia, jog Kūrėjas – davimo savybė – reiškėsi jame visada ir visuose veiksmuose? – Taip.
Klausimas. Ką daro žmogus dėl visiško Šviesos ir kli susijungimo? Prašom atsakyti pritaikant tai kabalos platinimo tikslu. Kur ir kaip žmonija susitinka su ištaisymo metodika ir kokia Sankt Peterburgo kongreso reikšmė šiame procese? Klausiu todėl, kad patiriu didelį nepasitenkinimą jausdamas, jog žmonijos norai nesutampa su tuo, ką mes šiandien jai siūlome. Kaip pamilti žmones, kad pripildytume juos pagal jų norus?
Atsakymas. Toliau vystyti metodiką, kaip kreiptis į mases su integraliuoju švietimu ir ugdymu. O per tą laiką masės atskleis visišką savo nesugebėjimą susitvarkyti šiame gyvenime – ten mes ir susitiksime!
Klausimas. Ką daryti, jei atrodo, kad bandymai susivienyti ir atsiduoti draugams lieka be atsako? Ar galima pasakyti, kad šis slėpinys yra žmogui į naudą – tam, kad davimas būtų tikras, neegoistiškas?
Atsakymas. Kai atskleisite, jog jūsų santykis su žmonėmis nepriklauso nuo jų santykio su jumis, galėsite vadintis altruistu.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>