Nėra ką pasakyti pasauliui

Ekonomika ir pinigai, Pasaulio problemos

Nuomonė (žurnalas „Ekonomistas“): Eilinė JAV vyriausiojo finansų stratego kalba pasirodė kaip reta neturininga. Benas Bernankė – JAV Federalinės rezervų sistemos pirmininkas, vienas iš autoritetingiausių specialistų finansų pasaulyje.
Į jo prognozes įsiklauso visi pasaulio ekonomistai, prekybininkai, finansų analitikai, bankų ir kompanijų vadovai.  Specialisto kalba pasirodė panaši į pradedančio modelio interviu: gali būti, kad viskas bus taip, o gal – kitaip. Iš ankstesnio ryžtingumo nelikę nė pėdsako, planai gali būti peržiūrėti, apie kokį nors tvirtą kursą negali būti nė kalbos.
Pasaulio rinkos į tokį nesusipratimą išvis niekaip nesureagavo. Amerikos ekspertai mano, kad judėjimas JAV rinkoje prasidės pasibaigus rugsėjui ir kad ekonomikos perspektyvos yra geros.
Komentaras: O štai apie geras perspektyvas –  tam, kad nesugadintų atostogų laikotarpio. Nieko gero laukti nereikia. Krizė ne tik tęsis, bet ir gilės, kol žmonija nepripažins visiško savo bejėgiškumo. O įkandin šio pojūčio taps pasiruošusi įsiklausyti į „netikusius“ kabalistų patarimus apie integralaus vystymosi metodiką.

Daugiau šia tema skaitykite:

Didis ekonomisto naivumas

Ar yra išeitis?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>