Už nedarbą – milijardai

Krizė, globalizacija, Pasaulio problemos

Nuomonė: ES darbo ministrai susitarė padidinti fondą kovai su jaunimo nedarbu iki 8 milijardų eurų. ES užregistruota beveik 6 milijonai bedarbių iki 25 metų amžiaus.
Kaip pinigai padės įveikti jaunimo nedarbą – neaišku. Kai kurie stebėtojai mano, kad šis sprendimas yra viso labo teigiamo ES įvaizdžio kūrimo kampanija. Šiuo atveju „gerąja mamyte“ nusprendė pasirodyti Vokietijos kanclerė Angela Merkel, šitaip siekianti nuraminti Pietų Europos šalių gyventojus. Kreditai greičiausiai nusės stambiausiose pramonės įmonėse.
Komentaras: Fondai ir kreditai kuriami, kad savi žmonės juos galėtų „įsisavinti“. Bet šiandien, sprendžiant iš komentarų, niekas nė nesitiki, kad galima išsigelbėti nuo nedarbo. Visi komentarai dažniausiai atrodo juokingi. Tik nuo liaudies spaudimo priklauso, kada elitas supras savo beviltišką padėtį ir įsiklausys į integraliojo gyventojų švietimo metodą, kaip į priemonę VISIEMS klausimams spręsti.

Daugiau šia tema skaitykite:

Amerika dirba ne visą darbo dieną

Ką reiškia gerovė?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>