Urugvajaus parlamentas marihuanai pasakė „taip“!

Krizė, globalizacija, Sveikata

Pranešimas. Urugvajaus parlamento žemesnieji rūmai patvirtino įstatymą, legalizuojantį marihuaną. Urugvajus taps pirmąja šalimi, kur marihuanos auginimas ir platinimas bus įteisintas.
Urugvajiečiams bus galima nusipirkti iki 40 gramų narkotiko per mėnesį arba išauginti iki šešių augalų namų sąlygomis. Narkotikų draudimas sukuria visuomenei daugiau problemų nei patys narkotikai. Nyderlanduose ir Kanadoje iš dalies leistina marihuanos prekyba, kai kuriose Amerikos valstijose ir Izraelyje šis narkotikas parduodamas medicinos tikslais, skyrus gydytojui.
Komentaras. Viskas krypsta, kaip aš jau ne kartą minėjau šiame dienoraštyje, į visišką narkotikų legalizavimą, siekiant nuraminti gyventojus ir sumažinti jų skaičių taikiu būdu. Visa tai taip pat padeda mums suvokti egoistinio egzistavimo blogį ir įsisąmoninti, jog vienintelis būdas gyvenimui tęsti yra ištaisyti žmogaus prigimtį.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kova su narkotikais: nauji iššūkiai

JTO reikalauja legalizuoti narkotikus

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>