Naujas holokaustas ar užduotėlė iš aukščiau?

Krizė, globalizacija

Nuomonė: Europoje nemėgsta Izraelio. Apie tai liudija ir žydų organizacijų duomenys, ir politikų prasitarimai, kaip antai, prancūzų pasiuntinio Londone žodžiai: „maža bjauri valstybė sukels branduolinį karą“. Ir štai — Europos Sąjunga įvedė ekonominius apribojimus Izraeliui.
Komentaras: Žydai! Jums būtina suprasti, kad jūsų niekas ir niekada nemylės. Jus visada laikys svetimais, jūsų šalinsis, nelaikys savais, tokiais kaip visi, šioje Žemėje jūs būsite svetimi, tarsi atvykėliai iš kitos planetos (yra ir tokia versija). Tai ne jūsų problema. Ją sukūrė Kūrėjas ir vadinasi ji „Tremtis“.
Nes jūs esate ištremti iš ryšio su Kūrėju. Specialiai tam, kad pajaustumėte, ką reiškia neturėti ryšio su Juo. Ir panorėtumėte bet kokia kaina susigrąžinti tą ryšį. O tai įmanoma tik jums susijungus pagal dėsnį „Būti kaip vienas žmogus su viena širdimi“, visuotinai ir visaapimančiai laiduojant vienam už kitą, kaip broliams, o po to pasiekiant ir „Pamilk savo artimą kaip save patį“.
Taip parodytumėte susivienijimo pavyzdį visam pasauliui. Todėl, kad pasauliui tik susivienijimo ir trūksta, be jo jis žūsta. Taigi užteks verkšlenti, kad jūsų nekenčia, tai daro ne pasaulio tautos, o Kūrėjas — „Nėra nieko, tik Jis“, kuris viską kuria, formuoja ir valdo. Jau laikas ko nors išmokti iš mūsų istorijos!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>