Išsitaisymo požymis

Dvasinis darbas

Klausimas. Kokie ženklai rodo, kad noras yra ištaisytas?
Atsakymas. Ištaisytas noras gali susijungti su kitais norais. Jį galima patikrinti pagal tokį požymį. Jei keletas norų susijungia tarpusavyje, vadinasi, jie tam tikru laipsniu yra ištaisyti ir turi bendrą ekraną.
Du norai, susijungę tarpusavyje, jau gali sudaryti dvasinį parcufą. Lygiai taip pat kaip susiliedamos dvi ląstelės duoda pradžią naujam organizmui. Kiekviena iš šių ląstelių – egoistinė, todėl jų susijungimas vyksta dėl Aukštesniosios jėgos poveikio. Nors kiekviena ląstelė pagal savo egoistinę prigimtį turi saugoti savo ribas, bet pasireiškia instinkto jėga, kuri priverčia jas susijungti.
Gamtos jėga sujungia ląsteles, sudaužydama jų egoistinius ekranus, apvalkalus, kurie neleidžia joms susilieti. Vis dėlto gamtoje viskas vyksta automatiškai, pagal instinktus, o mums reikia to paprašyti, juk mes neįprasta gamtos dalis, mes trokštame supanašėti su Kūrėju. Mes naudojamės Jo jėgomis, bet patys formuojame kūrinį. Kaip yra pasakyta, kad Kūrėjas viską paruošė ir sudaužė kūrinį, o teisuoliai ištaiso ir atkuria jį.

Iš 2013 m. spalio 30 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

Amžiaus atradimas: Kūrėjas nesukūrė kūrinio!

Susiję amžinai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>