Triukšmas yra mums naudingas

Klausimai ir atsakymai, Platinimas

Klausimas: Kaip jūs atlaikote tokią gausybę kaltinimų ir įžeidinėjimų?
Atsakymas: Jeigu mes būtume neteisūs, tai visi įžeidinėjimai, kaltinimai ir visas aplink mus kylantis triukšmas mums pakenktų. Bet kadangi esame teisūs, tai visas šis triukšmas tik labiau mus garsina ir plačiosioms masėms suteikia galimybę sužinoti, kad mes egzistuojame, ir išsiaiškinti, kuo mus kaltina ir kas mes tokie. Mūsų atveju nėra blogos reklamos.
Todėl visa neigiama reklama mums yra teigiama, juk būtent ji parodo mus žmonėms, kurie apie mus visiškai nieko nežinojo, o tada jie jau greitai galės išsiaiškinti, kur esmė.
Todėl tie, kurie mūsų pasaulio lygmenyje dergia vienas kitą, kadangi visi jie neteisūs, koneveikia vienas kitą – ir taip užsidirba sau taškus. O kadangi mūsų pusėje nesavanaudiška tiesa, kuri su kiekviena diena vis labiau pasitvirtina, tai visa reklama prieš mus – galiausiai yra mums naudinga, nes rodo žmonėms, kad toks reiškinys kaip visuomenės integralaus vystymosi metodika, jos išsitaisymas – egzistuoja!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>