Mirties nėra

Kabala ir kiti mokslai, Kūnas ir siela, Realybės suvokimas

Tyrimai: Dauguma mokslininkų netiki pomirtiniu gyvenimu. Tačiau profesorius Robertas Lancas tvirtina galįs įrodyti, kad egzistuoja gyvenimas po mirties. Įrodymai slypi kvantinėje fizikoje. Pagal biocentrizmo teoriją, mirtis, kaip mes ją suprantame,  – tai iliuzija, sukurta mūsų sąmonės.
Mes manome, kad gyvenimą lemia anglies dvideginio ir molekulių aktyvumas. Kol jos aktyvios, mes gyvename, o paskui – pūvame žemėje. Žmonės tiki mirtimi, nes juos to moko,  arba dėl to, kad žmogaus sąmonė gyvenimą sieja su vidinių organų darbu. Bet gyvenimas ir biologija užima centrinę vietą tikrovėje, gyvenimas kuria Visatą, o ne atvirkščiai.
Tai reiškia, kad žmogaus sąmonė nulemia Visatos objektų formą ir dydį. Viskas, ką jūs matote, negali egzistuoti be mūsų sąmonės. Erdvė ir laikas yra mūsų proto instrumentai. Kai tik sutinkate su šia teorija, jums tampa akivaizdu, kad mirties nėra.
Komentaras: Kabala kalba apie tai nuo Adomo laikų. Pasaulio pojūtis subjektyvus. Kol kas jaučiame egzistavimą per tai, kas yra vadinama mūsų kūnu, kitaip tariant, mūsų penkiuose jutimo organuose. Kabala leidžia kiekvienam žmogui išvystyti papildomus jutimo organus ir pajusti kitą pasaulį, aukščiau gyvūninio kūno egzistavimo.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>