Vakarai praranda tikėjimą ateitimi

Krizė, globalizacija

Tyrimai: (Pew Research Center 39-iose ES šalyse): 62% amerikiečių įsitikinę, kad jų vaikai gyvens blogiau. Ta  pati nuomonė ima įsivyrauti ir ES.
O 82% kinų, 59% indų, ir 65% Nigerijos gyventojų tiki klestinčia ateitimi – bet robotų antplūdis jau kelia grėsmę ir šių šalių dirbantiesiems.
Komentaras: Nejaugi reikia laukti, kada aklavietė bus tiesiog prieš akis ir jau nebeturėsime jokios galimybės išvengti mirtino susidūrimo su ja? Žmogaus egoizmas neleidžia jam pamatyti realios ateities.
Pasakyta, kad mirties angelas ištiesia žmogui peilį, ant kurio ašmenų yra lašas nuodų, ir žmogus nevalingai išsižioja ir ryja nuodus, nes nepajėgia atsisakyti juose esančio egoistinio malonumo. Ir nėra kitos galimybės išvengti mirties, kaip tik paklusti numatančiųjų ateitį išminčiai.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>