„Auksinio milijardo“ nerimas

Krizė, globalizacija, Platinimas

Klausimas: Sakykime, visa žmonija pradės degraduoti, išskyrus auksinį milijardą, kuris materialiai gyvens labai gerai. Kodėl auksinis milijardas vis tiek nebus laimingas?
Atsakymas: Todėl, kad vystosi ir jo norai, suvokimas, tuštumos pojūtis. Juk mes esame bendroje integralioje sistemoje! Jie negali daryti visko, ko užsigeidžia! Jie nepasirenka savo būsenų. Mes visi veikiame vienas kitą: jie mus, o mes juos.
Šiandien kiekvienas žmogus daro poveikį pasauliui, o visi šeši milijardai veikia auksinį milijardą. Tai, ką galvoja vieni, galvos ir kiti. Jie niekur nedings! Ir jei ne jie patys, tai jų vaikai taps tokie, kaip ir visi kiti, juo labiau, kad egoistinis stimulas pamažu blėsta. Išgyvenimo instinktas nyksta.
Tai ir yra visos sistemos darbas, gamtos programa, jos tikrasis dėsnis: atvesti visą sistemą į pusiausvyrą tik jau psichologiškai suvokiant – žmogaus lygmenyje.

Iš 2012 m. spalio 24 d. TV programos „Integralusis pasaulis“

Daugiau šia tema skaitykite:

Jėga, gaivinanti šitą pasaulį

Neleisti žmonijai degraduoti

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>