Naujame lygmenyje

Dvasinis darbas, Grupė, Mokytojas ir mokinys

Klausimas: Kas po kongresų turėtų kokybiškai pasikeisti grupės ir platinimo darbe? Mūsų laukia naujas etapas, kurio kol kas dar nejaučiame. Kaip jums atrodo – koks jis?
Atsakymas: Dabar mes labiau susijungėme, pradėjome geriau suprasti vienas kitą ir ėmėme jausti draugus skirtingose pasaulio dalyse kaip vieningą grupę. Kartu mes netgi prasirgome, bet visa tai siunčiama iš Aukščiau ir bus mums tik į naudą, tapsime dar sveikesni.
Kadangi dabar esame labiau tarpusavyje susiję, bendra mūsų galia išaugo daug kartų, todėl mes daug giliau suvoksime medžiagą, netgi „Mokymą apie dešimt Sfirot“ – dvasinę mechaniką. Ji staiga taps mums artimesnė.
Matome kaip vaikas, gavęs mobilųjį telefoną arba kompiuterį, tarsi nieko nesuprasdamas žaidžia su juo, o paskui netikėtai ima teisingai spaudyti mygtukus. Iš kur jis žino, ką spausti? Nes jis jau sukurtas šiam lygmeniui. O mes negalime, nes esame sukurti praėjusiam lygmeniui.
Todėl kai mes tarpusavyje susijungiame, iš karto peršokame į aukštesnįjį lygmenį, ir viskas, apie ką kalbama kabaloje, mums tampa gerokai artimiau ir tikriau.
Be to, atsižvelgdamas į mūsų pasiektą pažangą, pamokas skaitysiu aukštesniu lygiu. Orientuosiuosi į savo pojūčius ir pažengusias grupes, kurios savo pastangų dėka yra aukščiau kitų.

Iš 2014 vasario 11d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Žingsnis po žingsnio

„Savųjų brolių ieškau“…

Embriono gyvybė priklauso nuo virkštelės

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>