Didžiausias šio pasaulio malonumas

Auklėjimas, vaikai, Vyras ir moteris

Klausimas: Anksčiau buvo įprasta ilgai merginti moterį. Mūsų laikais tai praktiškai nevyksta. Ar tai turi įtakos kuriant tvirtą šeimą?
Atsakymas: Mūsų laikais merginimas praktiškai išnyko. Tačiau kažkokie santykiai egzistuoja, pavadinčiau juos ne merginimu, o flirtu – kvietimu pradėti santykius.
Reiktų įvesti visus psichologinius elementus, susijusius su tarpusavio santykiais. Siekiant tvirtų vedybinių santykių, reikėtų pradėti iš tolo, nuo vidinio tarpusavio supratimo. Nereikia skubėti, reikia, kad poreikis susijungti taptų daugialypis.
Neverta skubėti su fiziniu kontaktu. Kontaktas turėtų būti jau subrendusio noro proveržis. Labai blogai, kad visi trumpalaikiai ryšiai to neturi, santykiai šiais laikais labai paviršutiniški.
Žmonės trumpam susieina ir tuoj pat išsiskiria , vėl susieina ir vėl išsiskiria. Tai vyksta nuolat, tarsi kiekvieną dieną ieškotum kažko naujo. Tačiau šiame procese nėra nieko naujo, žmogus net nemato, su kuo suartėjo.
Fiziniam suartėjimui reikalingas vidinis kontaktas, leidžiantis man pajausti, kaip mėgaujasi mano partneris, kaip jis nori, kad mėgaučiausi aš. Šiame vidiniame ryšyje, kuriuo abu mėgaujamės, gimsta meilė. Viskas susijungia: mūsų jausmai, seksas , net protas.
Protas leidžia man pažinti partnerį kaip asmenybę, o partneris gali pajausti mane. Kai vienas kitą liečiame, šią intymumo akimirką mus jungia vienas jausmas. Seksas – pats žemiausias pojūčių lygmuo. Mes turime 5 pojūčius: regėjimą, uoslę, skonio receptorius ir lietimo pojūtį.
Lietimo pojūtis – paskutinis, pats grubiausias pojūčio per odą lygmuo, kuris ir sudaro intymių santykių pagrindą. Sekso esmė: mes tiesiog trinamės vienas į kitą. Tačiau dėl papildomų jausmų: noro suteikti vienas kitam malonumą, mes pakeliame seksą iš primityviausio lygmens ant Ketero pakopos, iki paties didžiausio pasitenkinimo lygmens. Todėl seksas laikomas didžiausiu malonumu pasaulyje.
Būtent dėl vidinio ryšio seksas tampa didžiausiu malonumu, kitaip jis liktu žemiausiame lygmenyje, kaip paprasčiausias lytėjimas.
Šiandien prikurta daug įvairių priemonių, kurios padeda moterims ir vyrams pajausti lytinį pasitenkinimą be partnerio. Jeigu mums daugiau nieko vienas iš kito nereikia, nereikia vidinio ryšio, tai labai paprasta rasti partneriui mechaninį pakaitalą.

Iš 2013 m. birželio 9 d. 196-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>