Platinimas daro mus panašius į Kūrėją

Dvasinis darbas, Grupė, Platinimas

Aš tikiuosi, kad dėl platinimo pajausime poreikį susilieti su Kūrėju. Pati grupė dar neturi tam pakankamo poreikio.
Jei platinimas nebus kaip reikiant stiprus, tai sukurs mums pasipriešinimą. Mums teks subręsti tarsi porai sutuoktinių, kurie tapo tėvais ir pradėjo rūpintis vaiku, todėl priversti būti rimti, atsakingi ir savarankiški.
Tada atsiras poreikis pamatyti, kad kiekviena tavo gyvenimo scena tėra tik vaizdas. Jis ateina iš Kūrėjo kaip žaidimas, į kurį turi teisingai reaguoti, padedant supančiai aplinkai.
Kuo daugiau dalyvauji grupėje ir platinime, tuo daugiau įtakos turi pasauliui, nes aktyviau įsijungi į šį žaidimą su Kūrėju. Tai padeda tau dalyvauti žaidime su didžiuliu supratimu ir jausmu.
Lygiai taip, kaip Kūrėjas veikia tave, valdo tave ir su tavimi žaidžia, tu veiki išorinę publiką, vedi,  žaidi su ja, nors pats šito kol kas nežinai, nejauti, neieškai paralelių tarp savęs, publikos ir Kūrėjo.
Tai dar laukia. Dirbdamas su žmonėmis pajausi, kad šis procesas labai panašu į tai, ką Kūrėjas daro su tavimi. Ką daro Bina? Ji ima viską, kas yra prieš ją: nuo Keter iki Binos vidurio, ir su visu tuo atiduoda Malchut. Todėl platinimas – tai gyvenimo žaidimas, kuriame mokomės ir tampame panašūs į Kūrėją.

Iš 2014 m. gegužės 4 d. pamokos pagal Rabašo straipsnį

Daugiau šia tema skaitykite:

„Išėjimas į žmone“ – pirmas žingsnis Kūrėjo link

Kodėl nepavyksta susivienyti?

Nelaukiant kritinės ribos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>