Spaudimas iš viršaus, spaudimas iš apačios…

Dvasinis darbas, Izraelis šiandien, Platinimas

Klausimas. Argi Izraelis neša pasauliui šviesą? Kol kas visi mus kaltina, kad nešame pasauliui blogį.
Atsakymas. Kol kas mes užkišame šviesos kanalus ir neleidžiame šviesai  išsilieti per juos visiems pasauliams. Mes esame pačiame žemiausiame pasaulyje, visos kūrinijos centre, užkirsdami kelią šviesai sklisti iš aukščiau žemyn tuo, kad neleidžiame jai pakilti atgal – iš apačios į viršų.
Problema ta, kad visi esame šviesos vandenyne, bet ši šviesa sklinda iš viršaus į apačią ir spaudžia mus per tas sistemas, kurias turime įjungti į darbą, bet to nedarome. Šviesa spaudžia Izraelį per gamtą, per pasaulio tautas.
Izraelio jaučiamą spaudimą iš apačios daro tie, kuriems jis turėtų atnešti šviesą, o spaudimą iš viršaus sukelia šviesa, kuri turi per jį pasklisti visoms pasaulio tautoms ir negyvajai, augalinei bei gyvūninei gamtai. Izraelis yra viduryje ir jaučia spaudimą iš dviejų pusių.

Iš 2014 m. liepos 23 d. pasiruošimo pamokai

Daugiau šia tema skaitykite:

Israelis – ne tautybė, o veržimasis aukštyn

Skydas motinų rankose

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>