Grupės efektyvumas

Dvasinis darbas, Kabala ir kiti mokslai

Tyrimas. Grupės vieningumas, vieno už kitą atsakomybė – tai kolektyvo fenomenas. Grupės vieningumas rodo, kokią reikšmę teikia grupei jos nariai.
Jį nulemia individualių asmenybės ypatumų ir proto savybių, kurie reikalingi sėkmingai profesinei grupės veiklai, raiškos laipsnis. Tai yra grupės vieningumas priklauso nuo draugų drausmingumo, profesionalumo, kolektyviškumo, savitarpio pagalbos ir palaikymo, valios stiprybės ir užsibrėžto tikslo siekimo, darbštumo, asmeninio efektyvumo, supratingumo ir teisingumo, atsakingumo, intelekto (kūrybingumo ir kitų proto savybių), sveikatos (emocinio stabilumo).
Komentaras. Čia grupė parodoma tik kaip labiau veiksminga priemonė tikslui pasiekti. Vis dėlto kabalistų grupė yra ne tik efektyvi tikslo siekimo priemonė, bet ir absoliučiai būtina sąlyga jam pasiekti – tikslas pasiekiamas būtent susivienijant draugams, grupės centre.

Daugiau šia tema skaitykite:

Grupės centras – vienalytė masė

Stiprus ryšys su grupe

Vieta, kur mums atsiskleis Kūrėjas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>