Naftos epochos pabaiga

Kabala ir kiti mokslai, Krizė, globalizacija

Pranešimas. Iš pradžių buvo numatyta užduotis sukurti naują, universalų ir maksimaliai pigų energijos šaltinį. Būtent todėl mokslininkai pasinaudojo plačiausiai paplitusiu elementu žemėje – anglies dioksidu ir vandeniliu.
Buvo sukurtos unikalios nano medžiagos, kaip katalizatoriai energijos šaltinių gamybai. „Žaliojo kuro“ gamybos procesas  pasirodė ne tik visiškai ekologiškai švarus, bet ir pigesnis už naftos gavybą ir distiliavimą. Iš vandens išgaunamas vandenilis sumaišomas su anglies dioksidu, kuris gaunamas iš oro. Mišinys dedamas į reaktorių su kietuoju  nano katalizatoriumi. Gamybos proceso pabaigoje gaunamas energiją teikiantis organinis skystis ir dujos. Gamybai naudojami  kuro ištekliai nereikalauja išlaidų.
Pagamintą kurą galima iš karto naudoti vietoj naftos naftos perdirbimo gamyklose. Jį galima ten pat ir gaminti, kas panaikina būtinybę išgauti žaliavą ir pumpuoti ją tūkstančius kilometrų, kaip tai dabar vyksta.
Gautasis produktas jau sėkmingai išbandytas automobiliuose su dujų ir dyzelio varikliais ir netgi lėktuvuose. Naujasis pasiekimas varikliams nekenkia. Izraelio specialistų išradimą planuojama išplėtoti maždaug po penkerių metų.
Komentaras. Gamta mums yra paruošusi neišsenkamus energijos išteklius ir gausą, bet panaudoti juos galėsime su sąlyga, kad  „teisingai“ elgsimės. Kitu atveju žmogaus blogis neleis jam kaip įprasta mėgautis savo darbo vaisiais ir galimybėmis, kurias suteikia gamta.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>