Pasaulis be kančių

Dvasinis darbas, Grupė, Izraelis šiandien, Platinimas

Kongresas Sočyje, VI pamoka
Klausimas. Kaip be kančių pereiti tas būsenas, kurios artimiausiu metu užklups pasaulį?
Atsakymas. Tik pritraukiant Aukštesniąją Šviesą. Nieko kito nepadarysi. Tuomet eisime achišenos, t. y. Šviesos, keliu. Kitaip laukia didelės kančios arba disbalansas, kai kančių bus 90, o Šviesos – 10 procentų.
Žiūrėkite, kas vyksta pas mus, Izraelyje, – tai tiesiog akivaizdus pavyzdys – mažai Šviesos, daug kančių. Kenčiame visi: ir mes, ir arabai. Šitaip dėl mūsų šalyje atsiranda disbalansas.
Klausimas. Svarbiausia išsitaisymo dalis – Izraelio tauta, gyvenanti šios šalies teritorijoje. Visa „Bnei Baruch“ organizacija dirba, kad ji susivienytų. O koks mūsų vaidmuo? Ką mums daryti, jei išsitaisymas prasideda ten? Kokių mūsų pastangų reikia?
Atsakymas. Visos pasaulio grupės, taip pat ir Izraelio, tarpusavyje sujungtos į vieną sistemą. Šviesą į mūsų pasaulį pritraukia bendros pastangos. Pirmiausia Šviesa veikia per mus, o tik po to per Izraelio tautą – štai kur problema. Mums reikia tą tautą suvienyti, bet tai labai sunki užduotis. Vėliau per Izraelio tautą Šviesa pasieks visą likusį pasaulį.
Visas šias tris pakopas turime pasistengti pagal galimybes sujungti. Yra dar daug neišnaudotų išteklių. Jeigu juos tinkamai realizuosime, pasaulyje kančių nebus.

Iš VI kongreso Sočyje pamokos, 2014 m. liepos 14 d.

Daugiau šia tema skaitykite:

Uždegti šviesą visoje Žemėje

Susivienijimas nelaimės akivaizdoje

Sekundė iki išsitaisymo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>