Teorija be praktikos – nevaisinga

Dvasinis darbas, Grupė

Kongresas Bulgarijoje. 3-ioji pamoka
Integraliąją metodiką žmogus turi pajausti perleisdamas per save, daug dirbdamas, gilindamasis į medžiagą, permaldamas ją savyje, pajausdamas ją iš vidaus ir išgyvendamas.
Tai labai nepaprasta sistema. Jūs turite ją palaipsniui pajausti per savo kančias, ieškojimus, nusivylimus, per klausimus, kylančius viduje. Kitaip nebus jokios naudos, kaip ir su visais likusiais dalykais.
Prieš tapdamas geru kokio nors dalyko specialistu žmogus patiria daug kančių ir nemigos naktų. Vienintelis būdas augti – viską permalti savyje. Bet koks seminaras, kongresas, kolektyvinis renginys palieka savo pėdsaką, savo rešimo (dvasinę atmintį).
Štai įvyko dviejų dienų kongresas, kuris jau įrašytas į bendrą kli (indą), kadangi tarp mūsų  susikūrė tam tikra bendrystė. Taigi dirbdami toliau mes vėl kreipiamės į šį kongresą, juk jis turi savo istoriją ir tęstinumą – taip tai veikia. Todėl man labai gaila žmonių, kurie čia neatvažiavo.

Iš 2014 m. liepos 11 d. kongreso Bulgarijoje 3-iosios pamokos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>