Kabala ir politika

Klausimai ir atsakymai, Platinimas

Klausimas. Pastaruoju metu kalbama, kad Jūsų organizacija „Bnei Baruch“ eina į politiką. Dėl to simpatiją jums manyje keičia panieka. Kaip paaiškinsite tokį posūkį nuo šviesaus dvasinio mokymo apie žmogaus pakilimą aukščiau savęs ir aukščiau Žemės prie nešvarios politikos?
Atsakymas. Jūsų klausimas rodo, kad nesuprantate kabalos mokslo paskirties. Šis mokslas neatitrūkęs nuo žemės, jis turi atskleisti „Kūrėjo apreiškimą žmogui šiame pasaulyje“. Todėl, kai tik buvo įmanoma, nuo Babilono laikų iki antrojo šventyklos griuvimo, kabala buvo realizuojama. Vėliau 2 000 metų ji buvo užslėpta, nes nebuvo įmanoma jos realizuoti. Šiandien, kai pasaulis patiria visuotinę krizę, kabala vėl atsiskleidžia, juk atsiranda sąlygos mūsų pasaulyje atskleisti Kūrėją.
Norint realizuoti kabalą mūsų pasaulyje, t. y. atskleisti Kūrėją žmonėms, kiekvienam ir visiems, žmones reikia mokyti ir auklėti. Tam reikalingas įvairių visuomenės sluoksnių ir politinių partijų pritarimas ar bent jau netrukdymas.
Mes bandėme veikti tik auklėjimo metodais, bet per dešimtį platinimo metų supratome, kad be politinių jėgų negalėsime įvykdyti mūsų misijos – išeiti į liaudį. Mus sunaikins. Juk mūsų ideologija radikaliai skiriasi nuo visų kitų.
Šiandien atstovaujame dideliam judėjimui, kuriame nėra politikos, bet norime būti susiję su politikais, kad turėtume galimybę platinti kabalą be apribojimų. Mes įsitikinę, kad taip atnešim Izraeliui ir visam pasauliui taiką.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>