Neribota prieiga prie Kūrėjo kompiuterio

Izraelis šiandien, Platinimas

Klausimas. Fizinės jėgos: elektromagnetinės, gravitacinės, atominės – veikia negyvąją materiją. Ar galima sakyti, kad Aukštesnioji, Kūrėjo, jėga veikia panašiai ir valdo žmones?
Atsakymas. Natūralu, visa negyvoji, augalinė ir gyvūninė gamta irgi valdoma Kūrėjo. Jis laiko visas kūrinijos dalis vienoje sistemoje, tačiau svarbiausia – Jo požiūris į mus, žmones, aukščiausią gamtos pakopą.
Svarbu, kad mūsų žmogiškasis lygmuo: protas ir širdis, žmogaus mintys ir norai, atitiktų Kūrėjo mintis ir norus. Juk negyvasis, augalinis ir gyvūninis lygmenys instinktyviai veikia, valdomi Aukštesniosios jėgos. Mes negalime valdyti ir kontroliuoti sistemų, veikiančių mūsų kūne, tačiau norime, kad mūsų mintys ir norai būtų panašūs į Kūrėjo. Tada viskas bus gerai.
Visada susiduriame tik su jėgomis, jos supa mus iš visų pusių. Kūrėjas – tai bendra jėga, kuri viską valdo ir aktyvina. Vietoje žmonių, vyriausybių, valstybių reikia matyti Jėgą, kuri tai valdo. Nėra nieko, išskyrus Aukštesniąją jėgą.
Matome, kad patys nieko nelemiam. Viskas vyksta pagal kažkokią programą, mums reikia į ją įsigilinti ir prisidėti prie jos realizavimo.
Klausimas. Ar mūsų smegenys gali įsisavinti šias aukštesnes žinias?
Atsakymas. Privalome iki galo atskleisti Aukštesniąją jėgą, mums duota tokia galimybė. Mūsų smegenys ir širdis prisijungs prie bendros sistemos ir galės ja naudotis neribotai.
Nesvarbu, kad mano kompiuteris mažas, juk jis kabeliu prijungtas prie Kūrėjo kompiuterio, todėl gaunu visus jo išteklius, savo kompiuteriu naudodamasis tik kaip klaviatūra.
Kabalos mokslas gali taip pakeisti žmogų. Jis moko, aiškina ir auklėja per savo mokytojus.
Klausimas. Kas padės žmogui pakeisti nuomonę apie Aukštesniąją jėgą, išsilaisvinti iš stereotipų ir atsiverti bendradarbiavimui su Ja?
Atsakymas. Yra du palankūs veiksniai: iš vienos pusės, bėdų ir kančių spaudimas, iš kitos – kabalos mokslo plitimas. Tikėkimės, kad kabalos platinimas taip pasklis, jog nebereikės spausti žmonių bėdomis ir kančiomis.

Iš 2014 m. rugpjūčio 20 d. TV programos „Kabalistai rašo. Paruošti Izraelio tautą Šviesai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Brandus požiūris į pasaulį

Ištaisymas integraliąja gamtos jėga

Siekiant natūralaus gyvenimo lygmens

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>