Belaukiant milžiniško efekto

Dvasinis darbas, Grupė

Kongresas Sočyje. 2-oji pamoka
Klausimas. Kad ištaisytų, subalansuotų egoizmą, žmogus turi jį jausti kaip blogį. Kaip abejingumą kitiems, kietaširdiškumą pajausti kaip nepakenčiamą blogį?
Atsakymas. Abejingumas – rimčiausia problema. Kai nekenčiu – gerai, kai myliu – labai gerai, bet 99 procentai mūsų gyvenimo praeina jaučiant abejingumą. Žmonės laiko tai normaliu gyvenimu.
Kas padėtų išvesti mane iš abejingumo, pažadinti ir palaikyti tokioje būsenoje kiekvieną gyvenimo momentą? – Tiktai aplinka.
Jūs praėjote itin geras smarkaus jautrumo padidinimo būsenas, pajutote labiau vidinį nei išorinį poreikį keistis. Yra ko pavydėti!
Jeigu visos mūsų grupės būtų tokios, ir bendra būsena būtų kur kas geresnė. Tai galima pasiekti artimiausiame kongrese, pasistengus pasiruošti ir perduoti visiems savo pojūčius, kuriuos išgyvenote, išgyvenate, pasistenkite iš naujo atkurti juos savyje. Tai įmanoma!
Jeigu sujungsite visų 300 draugų, buvusių Sočyje, išgyventas būsenas ir padauginsite jas 5 kartus tai masei, kuri bus kongrese, o tada 500 kartus masei, pasklidusiai po visą pasaulį (netgi dar daugiau), tai galėsime labai daug pasiekti.
Tai vienas iš efektyviausių būdų, nes jūs padauginsite savo pojūčius, reikalavimus, siekį susijungti tarpusavyje, egoizmo neutralizaciją, norą būti viena visuma iš to kiekio žmonių, kuriuos galėsite pabudinti, sukeldami jiems pavydą, parodydami, kaip jumyse tai veikia, o juose – ne. Tada įvyks jūsų siekio padauginimas iš jų troškimo, ir efektas bus milžiniškas.

Iš 2014 m. rugpjūčio 25 d. 2-osios Sočio kongreso pamokos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>