Ar mes pasiruošę atskleisti Kūrėją?

Dvasinis darbas, Grupė

Kongresas Sankt Peterburge. 2-oji pamoka
Klausimas. Jei esame pasiruošę atskleisti Kūrėją, tai kodėl Jo neatskleidžiame?
Atsakymas. Jeigu jūs pasirengę, tai atskleiskite – kur gi problema? Tam nereikia jokių veiksmų, išskyrus bendras pasaulinės grupės pastangas.
Tarkim, tavo namuose teka vanduo iš čiaupo. Pastatyk po juo puodelį ar dubenį ir kiek nori pripilk – atskleisk. O jeigu tavo puodelis sudužęs ar dubuo skylėtas, tai ką gali padaryti? Juk nepasistengei suklijuoti kažkada sudužusio indo. Kur gi dabar pilsi vandenį? Kame atskleisi Šviesą?
Tu esi Šviesos vandenyne, bet to nejauti, nes neturi jokio matuoklio patalpinti, apžiūrėti, išmatuoti ir pajausti šią Šviesą.
Klausimas. Tarkim, aš nepasirengęs atskleidimui, bet visi likusieji dešimtuke – pasirengę. Kaip man dirbti?
Atsakymas. Prašykite būti sujungtas su likusiais devyniais rato dalyviais taip, tarsi jūs pasiekėte minimalų dvasinį lygmenį. Ir nesvarbu, kad dar nesate pasiruošę, prašote tol, kol jūsų prašymas taps tikras, ir iš karto pajausite, kad viskas pildosi.
Klausimas. Tai ko mes laukiame? Kodėl netęsiame aptarimų rate, kad pasiektume šį lygmenį?
Atsakymas. Mes negalime užsiimti tuo pačiu ilgą laiką, nes dingsta pojūčio aštrumas, pavargstame, žmonės turi pakeisti aplinką. Mums tyčia duodamos tokios būsenos, kad persikrautume kaip kompiuteris.

Iš 2014 m. rugsėjo 19 d. kongreso Sankt Peterburge 2-osios pamokos

Daugiau šia tema skaitykite:

Begalinis šaltinis – prieš tave

Šviesa iš grupės centro

Dvasinės linijos pradžios taškas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>