Į geidžiamą tikslą

Dvasinis darbas, Grupė

Sankt Peterburgo kongresas. Įvadinė 1-oji pamoka
Klausimas. Aš turiu draugų, kurių įtaką juntu – aš su jais susijęs. O jeigu noriu į save įtraukti visus, man reikalinga pagalba. Neaišku, iš kur ji ateina, ko prašyti.
Atsakymas. Mūsų susivienijime, kuris iš tiesų egzistuoja, tik mes jo nejaučiame, yra mus jungianti ir kartu laikanti jėga. Tai ir vadinama „Šviesa, grąžinanti į šaltinį“. Šią vienijančią jėgą mes norime pajusti tarp mūsų.
Klausimas. Kaip užsikabinti būtent už šio taško ir nepabėgti?
Atsakymas. Tu bėgsi nuo visko, kad ir kas būtų, išskyrus tai, ko geidžia šią akimirką tavo kūnas. O jis nori pavalgyti, pamiegoti, pailsėti, papramogauti.
Vadinasi, bet kokiu atveju tu visada veiksi prieš savo kūną. Tam yra aplinka, kuri verčia tave siekti dvasingumo. Niekur nedingsi! Ir jeigu tu supranti savo tikslą, jis tampa geidžiamas.

Iš 2014 m. rugsėjo 18 d. Sankt Peterburgo kongreso įvadinės 1-osios  pamokos

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>