Europos nerimas

Krizė, globalizacija, Sveikata

Times pranešimas. Po pastarųjų tragiškų įvykių Prancūzijoje antidepresantų ir migdomųjų pardavimas padidėjo 18,2 procentų. Pirkėjai vengia sezoninių išpardavimų, bijodami išpuolių ir todėl, kad neturi motyvacijos pirktis naujus rūbus.
Tik 49 procentai prancūzų apsipirkinėjo pirmą išpardavimų savaitę, kuri prasidėjo sausio 7 d. – būtent šią dieną Paryžiuje buvo sušaudyta satyrinio žurnalo Charlie Hebdo redakcija.
Ekspertai vadina šią situaciją beprecendentine ne tik Prancūzijoje, bet ir visame pasaulyje. Šiomis dienomis Prancūzijoje padidėjęs ir psichoterapeutų konsultacijų poreikis.
Komentaras. Deja, tai tik pradžia. Tam, kad Europa ¬„atsipeikėtų“ ir pradėtų veikti pagal kūrinijos planą, suprastų būtinybę iš tikrųjų susivienyti, prireiks dar ne vieno tokio veiksmo ir daug „rimtesnio spaudimo“ Prancūzijos žydams.
Aš galiu tik paraginti visus, kurie supranta, kokia visų šių įvykių prasmė, mėginti tai paaiškinti visiems savo pažįstamiems. Tai tikrai gali sutrumpinti kančias.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>