Mokslinis eksperimentas su aukštesniąja jėga

Dvasinis darbas

Mums reikia pripažinti, kad visi esame egoistai. Todėl, jei norime ką nors pasiekti savo gyvenime, mums būtina pritraukti į save Šviesą, grąžinančią į šaltinį. Mes nieko negalime ištaisyti šiame pasaulyje savo jėgomis.
Savo jėgomis mes priėjome iki mūsų egoizmo galutinio vystymosi taško. Toliau kelio nėra – tik aukštyn. Mes įsirėmėme į sieną – galima tik pakilti aukščiau jos, į kitą aukštą. O tai įmanoma tik padedant Šviesai, grąžinančiai į šaltinį, kuris suteikia mums potencialią jėgą, galinčią mus pakelti.
Kad pritrauktume šią Šviesą, mums reikia pasistengti susivienyti tarpusavyje. Susėskime, pasirašykime tarpusavio sutartį, o paskui apie ją priminsime kiekvieną dieną, net keletą kartų per dieną. Ir mes įsitikinsime, kad tai veikia.
Išbandykime, kokia veiksminga yra aukštesnioji Šviesa, ir išmokime ją pritraukti, patikrinkime, kaip mums geriau mokytis ir kalbėtis. Tai tikroji laboratorija, kur mes kaip mokslininkai atliekame bandymus, eksperimentus su aukštesniąja jėga ir padarome išvadas registruodami, kaip praėjo kiekvienas bandymas.
Pabandykite ir pamatysite, kaip geriau veikti, o kaip nereikia elgtis. Tai iš karto paaiškės. Problema ta, kad mes neturime tam noro – Kūrėjas tyčia mus painioja, kad mes neturėtume pasirinkimo ir galiausiai sutiktume, kad reikia tarpusavyje susijungti, juk priešingu atveju nieko neišeis. Tai tik psichologinis barjeras, bet jį labai sunku įveikti.

Iš 2014 m. gruodžio 12 d. pamokos pagal straipsnį „Kabalos mokslas ir jos prasmė“

Daugiau šia tema skaitykite:

Siekiant tobulo ryšio

Daugialypis Šviesos poveikis

Kūrėjo valdymo debesyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>