Dvasinis desantas

Izraelis ir pasaulio tautos

Klausimas. Šiandien vyksta siaubingas konfliktas tarp Rusijos ir Ukrainos. Lugansko ir Donecko gyventojams iškilo klausimas, ar ginti savo žemę iš paskutiniųjų, per milžiniškus praradimus, ar imtis kitų veiksmų? Koks kabalos požiūris į šią problemą?
Atsakymas. Deja, visi konfliktai pasaulyje yra susiję su mumis. Paprastai jie kaupiasi ir atsisuka į mus, nes esame vienintelė jėga, galinti subalansuoti viską, kas yra neigiama ir teigiama pasaulyje, tačiau šito nedarome.
Todėl ir Luganskas, ir Doneckas, ir Gazos ruožas, ir bet kokie konfliktai šeimoje ar kur kitur, surišti į vieną mazgą.
Viskas, pradedant nuo mažų konfliktų, kurie kyla mūsų organizme kaip įvairios ligos, ir baigiant sumaištimi žmonių visuomenėje visais lygiais: ekonomikos, politikos, dvasiniu,  šeimos –  vienos sistemos dalys. Tą sistemą gali subalansuoti tik žydų tauta, jei pradės teisingai vienytis tarpusavyje pagal kabalos metodiką.
Todėl aš negaliu pasakyti nieko gero apie Donecką ir Luganską, kol nesiimsime atsakomybės už šį reikalą.
Komentaras. Jus gali suprasti taip, kad reikalingas žydų desantas, kuris įves tvarką?
Atsakymas. Ne, nereikia jokio desanto! Tiesiog žydų tautai reikia prieiti prie tarpusavio sutarimo, prie teisingų santykių vienas su kitu – prie to, ko iš mūsų reikalauja tikroji Tora. Ir tai – visų pirmiausia. Mes, žydai, na ir visas pasaulis, esame ant kritinių įvykių slenksčio, todėl negaliu nutylėti ir suteikti žmonėms vilties, kad viskas kažkaip išsispręs savaime.
Mūsų Akademijos studentai – labai skirtingi žmonės, ne tik žydai. Jie irgi gali būti kabalos dvasios skleidėjais. Kitaip tariant, taiką į Ukrainos teritoriją atneš ne tik žydų tauta, bet ir ukrainietis, studijuojantis kabalą.

Iš 2014 m. rugpjūčio 17 d. TV programos „Ypatinga nuomonė“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>