Kur slepiasi laimė?

Auklėjimas, vaikai, Kabala, Platinimas

Klausimas. Ar leidžia kabala žmogui tapti laimingam? Kaip tai vyksta?
Atsakymas. Nuo pat vaikystės žmogus užduoda klausimus apie gyvenimo prasmę, kol jam pradeda vystytis hormonai. Paskui jis apie juos pamiršta. Bet laikui bėgant tie klausimai vėl kyla ir žmogus jau ieško į juos atsakymo.
Šiais laikais tokių žmonių yra daug. Mes tai matome pagal augantį skaičių tų, kurie puola į depresiją ar narkotikais slopina atsakymų į kankinančius klausimus nebuvimą. Šiandien tokie žmonės sudaro daugiau nei pusę žemės gyventojų. Daugybė žemės gyventojų vartoja tabletes nuo depresijos.
Todėl žmonėms laikas sužinoti, kad atsakymus į jų klausimus suteikia kabalos mokslas. Tai tikslūs atsakymai, kuriuos jie patys atskleidžia ir suvokia kaip pasaulio ir gamtos pažinimą. Be to, atsakymai sutampa su klausimais ne tik grynai protiškai, žmonės mato, kaip tai veikia pojūčius ir atskleidžiant pasaulį.
Prie to mums reikia atvesti žmones ir suteikti jiems galimybę ne tik suvokti pasaulį, bet ir jį pakeisti, pakeisti save, nuvesti save ir pasaulį į teisingą sąsają, suteikiančią laimę, komfortą, harmoniją ir pusiausvyrą tarp žmogaus ir supančio pasaulio.
Čia į pagalbą ateina kabalos mokslas, kuris paaiškina, kaip sukurta gamta ir ką galima pakeisti žmoguje, kad pasiektume harmonijos su ja ir egzistuotume mūsų pasaulyje absoliučios pusiausvyros būsenoje. Juk pusiausvyra – tai ir yra laimė.

Iš 2014 m. gruodžio 25 d. pokalbio pagal temą „Naujieji metai“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kur rasti laiko laimei?

Pagrindinė kliūtis kelyje į laimę

Nelaimingas išminčius

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>