Kas laukia pasaulio 2015 metais?

Krizė, globalizacija

Nuomonė. Planeta įžengė į „žmonijos tiesos atradimo ir praregėjimo“ laikotarpį. Tai – Plutono  laikotarpis. Jis prasidėjo 2014 metais ir baigsis 2016 metais. Plutonas simbolizuoja mirtį ir atgimimą, masinės sąmonės perversmą.
Su juo bus susiję neišsenkamų energijos šaltinių, superlaidumo, globalaus ryšio atradimas. Visa tai radikaliai pakeis žmonijos gyvenimą ir pasaulio tvarką. Žmonija stovi ant epochos, kurią galima pavadinti Apokalipse, kai žlunga senoji pasaulio tvarka ir gimsta visiškai nauja, slenksčio. Žodį „Apokalipsė“ galima versti kaip „tiesos atradimas“.
Mūsų laukia žmonijos praregėjimo laikotarpis, kai šimtams milijonų žmonių nuo akių nukris šydas. Neabejotinai tokį sąmonės perversmą lydės ryškūs politiniai ir ekonominiai sprendimai, ryškių ir svaiginančių idėjų įgyvendinimas, charizmatiškų  asmenybių atsiradimas.
Komentaras. Planeta įžengė į „žmonijos tiesos atradimo ir praregėjimo“ laikotarpį – kabalos mokslas su tuo visiškai sutinka. Bet tai lėmė ne didžiuliai mokslo ir technologijų atradimai, o žmogaus dvasinis pasikeitimas.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>