Dviejų jėgų pasaulis

Realybės suvokimas

Klausimas. Kaip dvasinis pasaulis susijęs su mūsų gyvenimu? Ar jis mus veikia?
Atsakymas. Dvasinis pasaulis su mumis susijęs, jis mus valdo. Jis yra aukštesnėje pakopoje, ten, kur norėjo patekti Einšteinas ir kiti fizikai. Tačiau jiems nepavyko, juk tai –neįmanoma. Jį gali atskleisti tik kabalistai. Iš  aukštesniojo dvasinio pasaulio veikia jėga, kuri mus valdo, ir mes paklūstame jai. Dvasiniame pasaulyje yra tik dvi jėgos – gavimo ir davimo, kurios įvairiais būdais jungiasi tarpusavyje. Gavimo jėga – noras viską pritraukti sau, o davimo jėga – noras atiduoti išorėn.
Šios dvi jėgos mūsų pasaulyje sukuria visus reiškinius įvairiuose lygmenyse, nes veikia materijos viduje – nore mėgautis, nore pajusti malonumą.
Veikdamos materijoje, nore mėgautis, šios dvi jėgos sukuria joje begalę naujų savybių ir pojūčių. Materija, veikiama šių dviejų jėgų, įgauna naują formą ir tampa į jas panaši arba joms priešinga. Su šia materija vyksta visi pokyčiai.

Iš 2014 m. gruodžio 21 d. iš 479-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabala – mokslas apie Aukštesniąją tikrovę

Gyvenimas akvariume

Gyvenimas turi tęsinį!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>