Negirdimas pokalbis

Dvasinis darbas, Kūrėjas

Klausimas. Kam reikalingos įvairios jėgos, per kurias viena aukščiausia jėga visokiomis formomis veikia žmogų?
Atsakymas. Jos reikalingos mūsų vystymuisi. Mums reikia augti, kitaip negalėsime atskleisti Kūrėjo, juk Jis yra kitoje dimensijoje: aukščiau erdvės, laiko, aukščiau mūsų pojūčių, viso mūsų suvokimo, spektro, įpročių.
Privalome pakilti virš jų ir įgauti visiškai kitokį suvokimą, supratimą. Tarsi priimtume naują moralę, kitą požiūrį, tik tada pradėsime suprasti, suvokti, matyti, atskirti Kūrėją. Nes kitaip mes Jo nepastebime.
Klausimas. Matyt, tai nepaprastai sunku ir sudėtinga?
Atsakymas. Tai visai nesudėtinga. Aukščiausioji gamta, kuri mus valdo, sutverta taip, kad padėtų mums judėti į priekį. Ir jeigu mes norime, vystysimės pamažu, siekdami išvengti staigių, skubotų judesių, kol pradėsime atskleisti Kūrėją, Jį pažinti, jausti Jo darbą savo viduje.
Staiga aš pradedu jausti, kaip Jis veikia mano viduje ir nori man kažką pasakyti, paaiškinti, patraukti mano dėmesį į tam tikrus dalykus. Taip aš atsibundu ir skubu paskui Jį, kad Jis atliktų su manimi dar kažkokius veiksmus. Aš noriu iš Jo mokytis!
Klausimas. Kokia kalba Kūrėjas mums kalba? Tai pasireiškia per kasdienius dalykus, kurie mums nutinka kiekvieną dieną?
Atsakymas. Kūrėjas su mumis kalbasi kiekvieną akimirką. Paprastai Jis primena mums apie Save tokiomis akimirkomis, kurių mes iš anksto niekada nelaikytume tinkamomis.
Ne visada suvokiame, kad Kūrėjas su mumis kalbasi. Tačiau norint paspartinti tarpusavio santykių raidą nuo mūsų į Kūrėją ir nuo Kūrėjo į mus, studijuojame Tanachą ir kitas knygas, kurios mums aiškina, kaip tai padaryti. Tokios knygos vadinamos kabalistinėmis.

Iš 2015 m. sausio 22 d. 508-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Paslėptis, esanti prieš atskleidimą

Tikėti ar žaisti?

Kaip raginti asilą: trauk ir stumk

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>