Nusipieški gražų pasaulį

Realybės suvokimas

Klausimas. Ar galime pakeisti savo gyvenimo scenarijų tarsi meninį filmą?
Atsakymas. Būtent tai padaryti ir rekomenduoja kabalos mokslas – tapti savo gyvenimo režisieriais. Dėl vidinių pokyčių keičiasi išorinės tikrovės suvokimas.
Jeigu norime pakilti į kitą tikrovės suvokimo lygmenį, mums reikia ištaisyti savo norus, save patobulinti: vietoj egoizmo, neapykantos kitiems pradėti nešti gėrį, tapti geresniais. Bent kiek pagerinę savo savybes, galime pamatyti kitą pasaulį.
Čia neturima omenyje tapti malonesniais aplinkiniams.
Kabalos mokslas moko ne tiesiog mandagiai elgtis su kaimynais, o iš esmės keisti savo prigimtį.
Aplink nereikia nieko keisti – tik save. Savo vidiniais pokyčiais keičiame pasaulį, savo tikrovės suvokimą. Pradedame matyti, kad visa tikrovė – tai Aukštesnioji šviesa, kuri užpildo visą kūriniją.
Nėra nieko, išskyrus Aukštesniąją šviesą, tačiau kiekvienas iš mūsų mato joje tą vaizdą, kurį nupiešia savo savybėmis. Mes patys piešiame savo pasaulį.

Iš 2015 m. vasario 2 d. stoties 103FM radijo laidos

Daugiau šia tema skaitykite:

Atsibudome ar tik sapnuojame?

Kaip pakeisti įrašus gyvenimo dienoraštyje

Neiškreiptas egoizmo pasaulio vaizdas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>