Liga – tai vidinė nedermė

Auklėjimas, vaikai, Sveikata

Klausimas. Ar žmogus miršta todėl, kad jo organai neveikia harmoningai? Aš maniau, priežastis ta, kad koks nors organas nusilpsta ir negali atlikti savo darbo. T. y. priežastis yra blogas kiekvieno organo darbas, o ne tiesiog jų tarpusavio ryšys.
Atsakymas. Jeigu ištirsime organą, kuris nustojo normaliai dirbti, matysime, kad defektą sukėlė netinkama jo vidinių dalių sąveika. Sutrikti gali tik ryšys, o ne pati ląstelė. Net jei ląstelė „sugedusi“, problema yra vidinis jos sistemos ryšys.
Bet kokį silpnumą ir ydą, pradedant milžiniškomis struktūromis, baigiant mikroskopinėmis ląstelėmis, nulemia tinkamo ryšio tarp visumos dalių nebuvimas.
Bet kokia kūno liga atsiranda tik dėl to, kad nėra tinkamo ryšio. Kyla išorinės ir vidinės jėgos, griaunančios teisingą kai kurių, didelių ar mažų, kūno elementų ryšį.
Mums atrodo, kad nesveikuoja širdis ar inkstai. Tačiau jeigu įsigilintume, matytume, kad tai ryšio tarp vidinių elementų stokos rezultatas.
Todėl būtina suvokti, kad vienintelis dalykas, kurį reikia ištaisyti, – mūsų tarpusavio ryšys. Pačiame žmoguje nėra ką taisyti, tačiau jis turi sukurti savo norui antiegoistinį ekraną, kad galėtų tinkamai susijungti su kitais. Paties noro mes netaisome – tik jį lydintį ketinimą. Ketinimas ir yra mūsų tarpusavio ryšys.

Iš 2015 m. birželio 9 d. pamokos pagal laikraštį „Hauma“

Daugiau šia tema skaitykite:

Visų ligų šaknis

Dvasia lemia sveikatą

Gydymas pakylant aukščiau egoizmo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>