Komunizmas: utopija ar tikrovė

Auklėjimas, vaikai, Platinimas

Kabalos mokslas – tikslo kelrodis.
Klausimas.
Vadinasi, didysis kabalistas Baal Sulamas, XX a. pradžioje parašęs straipsnį „Paskutinioji karta“ apie neišvengiamą žmonijos atėjimą į komunistinę visuomenę, smarkiai aplenkė laiką?
Atsakymas. Kabalistas neaplenkia laiko, jis viską mato nuo pradžios iki galo. Jam nėra laiko! Jis tiesiog pakyla į būsimą lygmenį, iš kurio galima suprasti, kas su mumis vyksta.
Kabalos mokslas leidžia mums pakilti į aukštesnį lygmenį, kur aiškiai matosi, kad reikia save perauklėti, kaip tai padaryti, ką privalome pasiekti. Jis tiksliai nurodo kelią, kaip teisingai dirbant su savimi galima pasiekti tikslą.
Klausimas. Straipsnyje „Paskutinioji karta“ Baal Sulamas parengė atsakymą į visus klausimus. Mums belieka išnagrinėti šį darbą ir visiems kartu jį realizuoti. Tikimės, kad tai padės atsakyti į klausimą: „Kas mūsų laukia ateityje?“
Atsakymas. Ateityje mūsų laukia tai, ką pasirinksime.
Žmonės turi suprasti, kad reikia vystyti tarpusavio santykius, stiprinti savo aplinkos pajautimą, darytis panašesniems į bendrą sistemą, apie kurią kalba kabalos mokslas.
Net jei ši sistema žmogui nematoma, specialių pratimų padedami, o jie vadinami „apskritaisiais stalais“ ar „ratais“, jis galės pajusti, kad negyvajame, augaliniame ir gyvūniniame lygmenyse veikia nauja, teigiama, jėga.
Gamtoje pliusas ir minusas subalansuoti, todėl visi jos objektai veikia instinktyviai pagal gamtos dėsnius. Tuo tarpu žmoguje yra tik viena – neigiama – jėga, todėl jis turi atskleisti teigiamą gamtos jėgą, subalansuoti ją su neigiama ir eiti į priekį viduriniąja, pusiausvyros ir harmonijos, linija. Tada galėsime vadinti save „žmogus“. O kol kas mes esame gyvūniniame lygmenyje.

Iš 2015 m. gegužės 11 d. 4-osios TV programos „Apie mūsų gyvenimą“

Daugiau šia tema skaitykite:

Komunizmo žavesys

Kodėl žlugo marksizmo teorija

Ir vėl Marksas ir komunizmas…

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>