Harmoningo gyvenimo priemonė

Kabala

Gamtoje egzistuoja dvi jėgos: gėrio ir blogio. Negatyvi, egoistinė jėga atvira ir vadovauja visam pasauliui: negyvajam, augaliniam, gyvūno, žmogaus lygmenims, valdo visą mūsų gyvenimą.
Tačiau yra ir kita, gėrio jėga, galinti priešintis šiam blogiui ir jį atsverti. Gėrio jėga net stipresnė už blogio, ir ją pasitelkę galėsime susitvarkyti su savo egoizmu.
Šiandien žmonija mato, kad nebegali kontroliuoti savojo egoizmo ir valdyti savo gyvenimo. Mūsų gyvenimas – tai begalinis varžymasis su kitais ir kova, mes pasiruošę žūti dėl savo egoizmo patenkinimo.
Kam žmogui reikia būti pačiam turtingiausiam – argi jis mirdamas išsineš tuos turtus su savimi? Iš jo nieko neliks, netgi piramidės su mumija, kaip kad liko po faraonų. Vadinasi, esame egoistinės blogio jėgos, verčiančios jai dirbti, valdžioje.
Tačiau kabalos mokslas atskleidžia mums priemonę, galinčią blogio jėgą atsverti gėrio jėga. Pasinaudodami šiomis dviem jėgomis galime pasiekti nuostabaus, neriboto, laimingo ir ramaus gyvenimo. Šis gyvenimas bus netgi amžinas, nes gėrio jėga neutralizuos blogio jėgą ir suteiks mums amžino, tobulo, virš visų apribojimų esančio egzistavimo pajutimą.
Kabalos mokslas kviečia kiekvieną žmogų tokiu būdu pakeisti savo gyvenimą. Jis moko mus, kaip atskleisti pozityvią gamtos jėgą ir tinkamai ją panaudoti.
Ši pozityvi jėga reiškiasi tuo mastu, kokiu mokomės ją tinkamai panaudoti. Kabala ją atskleidžia laipsniškai, ne visą iš karto, neribotai, nes tai taip pat būtų žalinga. Reikalingas tinkamas šių dviejų jėgų balansas.
Šios dvi jėgos kabaloje vadinamos dviem linijomis. Teigiama jėga – dešinė linija, o neigiama – kairė linija. Atskleisdami šias dvi linijas, iš jų sudarome dviejų subalansuotų jėgų, tarp kurių esame tarytum vidurinėje linijoje, sistemą.
Šitaip, kurdami subalansuotas sistemas, tobulėjame. Jų viduje yra blogio jėga, tačiau ją tinkamai neutralizuoja gėrio jėga. Negali būti blogio be gėrio ir gėrio be blogio, šviesos be tamsos.
Šitaip žmogus vystosi, tobulėja ir pasiekia aukštas pakopas. Kai jis savo viduje subalansuoja ir sujungia priešingas jėgas, tai pajunta harmoniją, ramybę ir gali teisingai suvokti bet kokią situaciją. Tokias galimybes žmogui suteikia kabalos mokslas.

Daugiau šia tema skaitykite:

Dviejų jėgų pusiausvyros centre

Šviesos gavimo mokslas

Tikroji ramybė, o ne laikinas užsimiršimas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>