Gamtinių kataklizmų priežastis

Egoizmo vystymasis

Klausimas. Turiu vaiko užduotą klausimą: dėl ko, prieš atsirandant žmogui, vyko gamtinės katastrofos, kai masiškai mirdavo gyvūnai? Ar tai vyko dėl dinozaurų egoizmo?
Atsakymas. Visi procesai vyksta pagal iš anksto numatytą programą, vadinamą „Beito“ (savo laiku), t. y. dėl natūralaus gamtos materijos „Noro“ pasikeitimo gamtos negyvajame, augaliniame ir gyvūniniame lygmenyse.
Nuo Adomo (gimusio prieš 5775 metus) žmogus gali daryti įtaką materijos (Noro) raidos procesui. Jis gali savo noru prisijungti prie bendro Noro raidos arba priešintis numatytai raidai.
Kabala aiškina mums visuotinio noro raidos programą ir kaip šią raidą galime paspartinti. Greitindami šį procesą, mes išsilaisviname iš gamtos spaudimo ir jaučiamės esantys panašūs į Kūrėją.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kodėl išmirė dinozaurai

Keturi lygmenys

Pasaulio individualumas ir egoizmo globalumas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>