Laikyk ryšį!

Dvasinis darbas

Klausimas. Jūs sakote, kad kai žmogui negerai, jis gali savo būseną susieti su Kūrėju. Bet šitaip aš tiesiog kaltinu Kūrėją tuo, kad jis neduoda man pakankamai šviesos, kad jausčiausi gerai?
Atsakymas. Pirmiausia, ne tiek svarbu, garbinu aš Kūrėją ar keikiu jį, galvoju apie jį gerai ar blogai, svarbiausia – nenutraukti susijungimo su Juo.
Gerai net ir susijungimas atsukus nugarą, kuomet aš nepatenkintas Kūrėju, nuolat prieštarauju Jam, bijau, konfliktuoju su Juo. Nesvarbu. Svarbiausia – nepamiršti, kad esu susijęs būtent su Kūrėju.
Reikia visada išlaikyti šitą ryšį visose situacijose ir aplinkybėse. Nebijoti suvokimo, kad aš esu Juo nepatenkintas.
Visą laiką turiu turėti Jį prieš save kaip vienintelį Partnerį. Daugiau gyvenime nieko neturiu. Visi kiti – tiktai objektai, šešėliai, o ne žmonės. Visi, be išimčių. Ir duoti jie tam, kad per juos išryškindamas savo ryšį su Kūrėju, atskleisčiau Jį.
Klausimas. Kaip gi nuolat pykdamas, kaltindamas Kūrėją, įgysiu davimo savybę?
Atsakymas. Pamatysi, kaip naudinga nuolat Jį keikti.
Svarbiausia – pastovumas, nepertraukiamas jūsų ryšys: nuo ryto iki vakaro tu nesustodamas reiški Kūrėjui pretenzijas ir nuoskaudas, kaltini ir keiki Jį, bet tuo tarpu nei vieno veiksmo, nei vienos minties, nei vieno noro nepriskiri jokiam kitam faktoriui, išskyrus Jį.
Jeigu taip darysi – tą pačią dieną atskleisi Kūrėją. Nereiks ilgų metų. Reikalinga labai stipri koncentracija, fokusavimasis, kuris padės suprasti, kaip Jis tave valdo. Tuomet suprasti Jo žaidimą, kuris vadinasi „šokis jaunikio su nuotaka“. Nuo to pradedame ryškinti ketinimus…

Iš 2015 m. liepos 22 d. pamokos pagal straipsnį iš knygos „Šamati“

Daugiau šia tema skaitykite:

Paslėptis, esanti prieš atskleidimą

Gyvenimas – tai dialogas su Kūrėju

Gali keikti, tik nepamiršk Manęs

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>