Ne taisyti, o vienytis!

Auklėjimas, vaikai, Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien, Kūnas ir siela

Klausimas. Jūs sakote, kad susijungti galime nė vieno netaisydami. Ką tai reiškia? Pastaruoju metu vyksta tokių šlykščių įvykių, pilna žudikų, nusikaltėlių. Ar nereikia ištaisyti visų šių žmonių?!
Atsakymas. Nereikia. Mes tik privalome suteikti žmogui supratimą, kad jam reikalingi visi, kad visi turi būti tokie, kokie yra, ir visiems reikia tik susivienyti.
Jei žmogus neapkenčia vienų ar kitų, tai turi pakilti aukščiau neapykantos, o ne stengtis ją pašalinti žudydamas. Juk taip jis neapykantos neatsikrato, o priešingai – ją sustiprina.
Pasakyta, kad „Visus nusikaltimus padengs meilė“. Nusikaltimai, kitaip tariant, skirtumai tarp mūsų, lieka, mes tik padengiame juos meile.
Pažiūrėkite, kaip sukurta gamta: minusas ir pliusas susijungia, susidaro molekulės, iš jų junginių gimsta visokios medžiagos, baltyminiai kūnai ir t.t. Visi skirtumai, visi prieštaravimai tarp jų išlieka, jie tik žino, kaip teisingai susijungti, kad papildytų vienas kitą. Čia ir visa paslaptis.
Mes turime tai atlikti žmogaus lygmenyje, mūsų suvokime, ir tada gyvenimas taps nuostabus. Būtent sujungdami visus žmonių skirtumus atskleisime aukštesniąją būseną. Aukščiau mūsų baltyminio, materialaus, gyvenimo atskleisime ateities pasaulį – gyvenimą pagal sielą, o ne pagal gyvūninį kūną.
Būtent susijungiant visiems žmonėms savo suvokime, nepaisant to, kad visi – skirtingi, iš jų minčių, troškimų, skirtingų savybių, kai jie papildo vienas kitą, kad susijungtų kartu, formuojasi vienas kūnas, vadinamas „siela“ – viena visiems. Ir tada visi pradeda jausti aukštesniąją būseną, aukštesnįjį pasaulį.

Iš 2015 m. rugpjūčio 2 d. programos radijo stotyje 103FM

Daugiau šia tema skaitykite:

Vienybė – gamtos evoliucijos tikslas

Pagrindinė kliūtis kelyje į laimę

Tautos širdis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>