Žmogaus išsitaisymo procesas prasidėjo

Krizė, globalizacija

Pranešimas. Europa moka už kolonijinės politikos amžių. Siekdamos kovoti su nelegalia migracija Prancūzija ir Didžioji Britanija steigia specialų koordinavimo centrą.
Jo specialistai stebės, kaip pabėgėliai nelegaliai perkeliami į Europą. Tai įvardijama vienu žodžiu – potvyniu, nuo kurio nesitikima išsigelbėti artimiausioje ateityje.
Migrantai iš Afrikos ir Artimųjų Rytų it lavina atvyksta į Europą. Net Bulgarijoje ir Rumunijoje pragyvenimo lygis keletą kartų aukštesnis nei Libijoje, Irake ir Sirijoje. Dabar ten griūtis, kurią sukūrė Vakarų šalys – ir plūstelėjo migrantų srautas. Esamomis europinėmis sąlygomis neišspręsime migracinių problemų.
Europos Sąjunga negali apriboti migracijos srauto – nei fiziškai, nei juridiškai. Belieka statyti sienas. Bet Europos gėrybių siekiančių migrantų jokios sienos nesustabdys. Europos Sąjunga kūrėsi būtent naikindama sienas ir užtvaras. Dabar prasidėjo priešingas procesas?
Komentaras. Atvirkštinio proceso negali būti. Tautos maišosi, kaip ir buvo Senovės Babilone, civilizacijos vystymosi pradžioje. Grįžtame į pradžią.
Ir privalėsime atlikti tai, ko ėmėsi, bet neužbaigė senovės hebrajai vadovaujami Abraomo, visų religijų įkūrėjo: susijungti virš visų prieštaravimų, kaip mokė Abraomas, pagal dėsnį „Pamilk artimą, kaip save“.
O išsitaisymo etapas prasideda nuo egoistiškiausios žmonijos dalies – Europos. Pasak kabalos, toliau laukia arba:
– Kančių kelias: musulmonai užkariauja Europą, pasaulinis karas, jų kreipimasis į Izraelį – ir žmogaus prigimties ištaisymas iš neapykantos į meilę, arba
– Šviesos kelias: kabalos metodikos taikymas, kad taikiai ir greitai būtų ištaisytas visuotinis egoizmas iš visuotinos neapykantos į meilę.
Mums rinktis…

Daugiau šia tema skaitykite:

Keletas žingsnių iki bedugnės

Senosios Europos bejėgiškumas

Pasaulinio egoizmo viršūnėje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>