Pabėgėliai: kas laukia Europos? V d.

Izraelis ir pasaulio tautos, Krizė, globalizacija, Platinimas

Atvirų širdžių mokslas
Europa tėra pirmasis pavyzdys to, kas laukia viso pasaulio. Pietų Amerika skverbiasi į Šiaurės Ameriką, analogiškai įsiverš ir islamo pasaulis… Dar pamatysime, kaip šios bangos risis visur. O dabar priešais mus – tik pradžia.
Klausimas. Tai reiškia, kad pabėgėlių situacija Europoje negrįžtama?
Atsakymas. Taip. Ji tik aštrės. Niekas neturės jėgų pakilti ir ištarti: „Ne“. Įvykiai klostosi taip, kad europietis „savo kailiu“ pajus, kad toliau taip gyventi nebegalima, kad jam būtina keisti savo prigimtį. Tik taip jis nekentės ir svetimšalius priims tarsi artimuosius. Visi bus draugiški, artimi, visas pasaulis – viena šeima.
Gamtai reikalaujant tik toks požiūris bus įmanomas – tik tuomet žmogus bus vertas išsitaisyti.
Ir supras, kad išsitaisymas slypi Izraelio tautoje, kabalos moksle (tai mokslas, kaip vienytis), kuris tūkstantmečius laukė šio europiečio, kad padėtų jam tapti žmogumi, atviru pasauliui, atviru visiems.
Atsikratęs spaudimo, jis ne tik ims geriau gyventi, bet ir pradės plėsti šio pasaulio ribas. Knygoje „Zohar“ pasakyta: „Atverkite širdis – ir Aš atversiu jums pasaulius“.
Klausimas. Neįtikėtina, kad galima įsileisti kitus į savo namus, į savo širdį ir pajausti juos kaip brangius, mylimus. Ir nėra nieko labiau atstumiančio už šį vaizdą. Negi tai taps tikrove?
Atsakymas. Taip sutvarkyta tyčia, kad palaužtų mūsų prigimtį, kad patirtume būsenas, kai gyventi taps blogiau nei mirti.
Klausimas. Vadinasi, mūsų laukia tamsuma?
Atsakymas. Žmogui, kuriam teks išgyventi krizę, tai atrodo kaip tamsuma. Bet mes galime iš anksto pasinaudoti vaistais nuo negalavimo, paaiškinti žmonėms to, kas vyksta, priežastis ir esmę. Gamta sąmoningai sukuria mums tokias sąlygas, kad mes, žmonės, visame pasaulyje susivienytume ir taptume viena šeima.
Tai įmanoma, tai lengva, turime metodiką, kilusią iš Gamtos gelmių. Pažvelkite, kabalos mokslas atsirado dar Senovės Babilone, kai žmonija pirmą kartą pakliuvo į tokią situaciją.
Tačiau tada nepanorome šios metodikos priimti, ir tik maža žmonių grupė išsaugojo ją mums nuo Babilono laikų iki šių dienų. Tad pasinaudokime ja dabar ir nutraukime visas šias kančias, nesantaiką ir karus.
Ir tuomet būdami šiame pasaulyje pajausime būsimą pasaulį – Rojaus sodą, amžiną, tobulą gyvenimą.

Iš 2015 m. rugpjūčio 27 d. 616-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Pabėgėliai: kas laukia Europos? II d.

Pabėgėliai: kas laukia Europos? III d.

Pabėgėliai: kas laukia Europos? IV d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>