Dėl ko širdis stipresnė už protą

Kabala ir kiti mokslai, Sveikata

Pranešimas. Molekulinės biologijos mokslininkai atrado, kad širdis yra svarbiausia endokrininė liauka organizme.
Atliepdama į mūsų patirtį pasaulyje, ji gamina ir išskiria pagrindinį hormoną ANF, kuris daro didelį poveikį kiekvienai limbinės sistemos operacijai, vadinamai „emocinėmis smegenimis“.
Jis veikia hipokampo sritį, kur vyksta įsiminimo ir mokymosi procesai, yra visos hormonų sistemos kontrolės centrai. Neurokardiologai nustatė, kad 65 proc. širdies ląstelių – nervinės, o ne raumeninės ląstelės, kaip buvo manoma anksčiau.
Jos identiškos galvos smegenų ląstelėms ir veikia per tuos pačius nervinius mazgus, vadinamus ganglijais, su tais pačiais aksonų ir dendritų junginiais, kurie funkcionuoja galvos smegenyse, taip pat naudojantis tais pačiais galvos smegenų neuromediatoriais.
Apskritai, širdis – tai „smegenys“, kurių ganglijai sujungti su kiekvienu stambiu organu organizme, visa raumenų sistema, kurie leidžia žmonėms aiškiai reikšti savo jausmus.
Maždaug pusė nervinių širdies ląstelių dalyvauja perduodant informaciją, ateinančią į širdį iš viso kūno, tai leidžia palaikyti viso organizmo darbą, kaip darnią visumą. Kita pusė atlieka nuolatinę nervinę jungtį su „emocinėmis smegenimis“ dialoge tarp širdies ir proto.
Komentaras. Pasak kabalos, širdis ir smegenys sujungti bei dirba kartu dėl viso organizmo, širdis jaučia ir galvoja (lev mevin), o tik po to įsijungia smegenys, kaip širdies sprendimą įgyvendinantis mechanizmas.
Tačiau širdis ir smegenys nėra lemiantys – visi sprendimai vyksta aukštesniajame gamtos lygyje, kur visi pasauliai ir juos užpildantys yra visiškai tarpusavyje susiję, vieningame valdymo lauke.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>