Kam reikalingas papildomas jutimo organas?

Dvasinis darbas, Izraelis ir pasaulio tautos, Realybės suvokimas

Klausimas. Kam man reikalingi papildomi jutimo organai?
Atsakymas. Pirmiausia jie reikalingi tam, kad galėtume valdyti ir keisti savo gyvenimą į gerąją pusę.
Klausimas. Kaip mes išvystome papildomus jutimo organus? Ar įmanoma padedant įprastiniam mokslui išrasti tokius prietaisus, kad kiekvienas matytų tai, ką mato kabalistas?
Atsakymas. Išrasti tokius prietaisus neįmanoma. Tačiau kiekvienas gali išvystyti savo jutimo organus, įgyti davimo ir meilės savybes, išeiti už šio pasaulio ribų ir pajusti aukštesnįjį pasaulį. Su sąlyga, kad bus teisingai naudojamasi Šviesa, grąžinančia į šaltinį.
Jeigu mes suartėjame ir kuriame gerus tarpusavio ryšius stiprindami davimo vieno kitam pojūtį, tai pritraukiame aukštesniosios jėgos poveikį, ji sukuria mums naujus pojūčio organus. Tada pamatysime aukštesnę realybę, aukštesniąsias jėgas ir galėsime jas panaudoti valdydami savo gyvenimą iki pačių mažiausių smulkmenų.
Visa tai mūsų rankose. Būtent Izraelio tautai suteikta galimybė padaryti savo gyvenimą laimingą ir parodyti pavyzdį visiems kitiems žmonėms.

Iš 2015 m. rugpjūčio 16 d. radijo stoties „103FM“ laidos

Daugiau šia tema skaitykite:

Šeštojo jutimo organo fizika

Dialogas tamsoje

Įkalinti Visatoje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>