Žmogaus, įgijusio šeštąjį pojūtį, gyvenimas

Kūnas ir siela, Realybės suvokimas

Klausimas. Kaip pasikeis mano gyvenimas, kai įgysiu šeštąjį jutimo organą? Ką pajusiu?
Atsakymas. „Šeštasis pojūtis“ – davimo savybė, kuri taip pat skirstoma į penkias jutimo rūšis. Šį pasaulį juntame penkiais fiziniais jutimo organais: regėjimu, klausa, uosle, skoniu, lytėjimu.
O kabala moko išvystyti papildomą jutimo rūšį, kuri irgi dalijasi į „regėjimą“, „klausą“, „uoslę“, „skonį“, „lytėjimą“, tik dvasinius.
Šis papildomas jutimo organas leidžia pajusti aukštesniąją tikrovę, platesnę sferą, kuri supa mūsų pasaulį. Tuomet jaučiu sąveiką su Aukštesniąja jėga ir suprantu visų mūsų pasaulio įvykių priežastis.
Suprantu, kodėl Aukštesnioji jėga kreipiasi į mane ar į kitus, ir kaip reikia teisingai į tai reaguoti, kad įvykiai nesiklostytų blogai, ar netgi pakeisti jų poveikį į gera, ištaisyti.
Taip vyksta todėl, kad „šeštajame pojūtyje“, davimo savybėje, atskleidžiu reiškinius pačioje jų šaknyje prieš jiems pasiekiant mūsų pasaulį ir materializuojantis.
Klausimas. Ar po to tapsiu kitu žmogumi? Kaip tai paveiks mano vaikų gyvenimą ir mano artimiausią aplinką?
Atsakymas. Galiu tai paaiškinti pavyzdžiu iš mūsų pasaulio. Tarkime, kad pagal profesiją jūs – psichologė. Tačiau kartu jūs ir mama, turite šeimą, vaikų. Jūs suprantate žmogaus poelgius, visus jo veiksmų motyvus, šeimos narių santykių priežastis.
Todėl į įvykius reaguojate ne taip, kaip paprasta moteris, galite daug ką paaiškinti, suprasti ir pateisinti. Gyvenimą jūs jaučiate giliau.
Panašiai gyvenimą jaučia ir kabalistas, tik gerokai giliau. Be to, priešingai nei psichologas, kuris gali tik paaiškinti vyksmo priežastis, kabalistas gali iš tikrųjų keisti mūsų gyvenimą.
Kabalistas regi visko, kas vyksta gyvenime, gilumines priežastis, esančias virš laiko, judėjimo, erdvės, tai yra už mūsų pasaulio ribų.

Iš 2015 m. rugpjūčio 16 d. radijo stoties 103FM programos

Daugiau šia tema skaitykite:

Įkalinti Visatoje

Kaip išvystyti šeštąjį pojūtį

Taškas širdyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>