Matyti ateitį ir ją keisti

Dvasinis darbas, Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien

Klausimas. Ar kabalistas mato ateitį? Jei taip, tai kodėl neįspėja mūsų apie pavojus?
Atsakymas. Kabalistas nemato ateities. Jis žino, kaip šią ateitį pagerinti, bet pokyčiai priklauso ne tik nuo jo, bet ir nuo visų žmonių.
Todėl jis negali nuspėti ateities, juk nežino, kaip žmonės ją pakeis – į gerą ar į blogą pusę. Tai priklauso nuo laisvo visų kitų žmonių pasirinkimo.
Dėl to kreipiamės į Izraelio tautą sakydami, kad galime pakeisti visą pasaulį. Būtent Izraelio tauta, esanti Izraelio žemėje, gali iš esmės pakeisti savo šalies gyvenimą į gera ir ištaisyti visą situaciją pasaulyje. Galime ištaisyti netgi klimatą, kad nebūtų ekstremalių šalčių ir karščių.
Klausimas. Nejaugi galima paveikti klimatą?
Atsakymas. Klimatą pakeisti lengviausia, juk jis priklauso pačiam pirmam, negyvajam lygmeniui iš keturių gamtos lygmenų: negyvojo, augalinio, gyvūninio, žmogiškojo.
Panorėję galėtume pakeisti juos visus. Imkime ir pabandykime! Juk kitaip mūsų laukia nepakenčiamas gyvenimas, kurio neištversime.

Iš 2015 m. rugpjūčio 16 d. radijo stoties „103FM“ laidos

Daugiau šia tema skaitykite:

Kabala ir piktadarystė -du nesuderinami dalykai

Neribota prieiga prie Kūrėjo kompiuterio

Šiandienos pasaulis – tai tiksinti bomba

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>