Dabartinės krizės be karo įveikti neįmanoma

Ekonomika ir pinigai, Krizė, globalizacija

Nuomonė. Metodai, naudoti 2008 metų krizei įveikti, dabar neveikia.
2008 metais amerikiečiai privertė pasaulį „nupirkti“ jų krizę. Tačiau dabar pasaulis jau nepajėgus susidoroti su nauja Amerikos krize.
Nors JAV jau išeina iš krizės, tačiau šis judėjimas liečia tik viršutinį trečdalį gyventojų. Tuo tarpu skurdžiausias trečdalis gyventojų ritasi į dar didesnį vargą.
Pati paprasčiausia išeitis, kurią paprastai taiko gyvenimo šeimininkai, kai nesusidoroja su krize, – tai karas. Karas padidina kreditą. Amerikiečiai ne kartą bandė tai naudoti, bet karai jiems jau nepadeda. Vienpolis pasaulis negali žmonijai garantuoti taikos – nestabili sistema vis labiau stumia mus į globalų karą.
Komentaras. Aš sutinku: dabartinės krizės be karo įveikti neįmanoma! Jos prigimtis ne ekonominė, ne demografinė ir pan., t. y. ji kyla ne dėl visuomenės struktūrų, kurias sukūrė žmogus, o dėl pačios žmogaus prigimties. Visų problemų šaltinis – mūsų egoistinė prigimtis, todėl būtina su ja kariauti.
Ir todėl atsiskleidžia kabalos mokslas – karo su visuotiniu egoizmu metodika. Būtent šį pasaulinį karą prieš egoizmą mums reikia kuo greičiau pradėti! Ir nuo pat tokio karo pradžios gyvensime taikoje – naujame aukštesniajame pasaulyje!

Daugiau šia tema skaitykite:

Žmogaus išsitaisymo procesas prasidėjo

Pasaulinio egoizmo viršūnėje

Kai karas atrodys kaip išsivadavimas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>