Išgirsti Gamtos balsą

Kabala, Platinimas

Klausimas. Kaip žmogus gali išgirsti Gamtos balsą?
Atsakymas. Tam jis turi ateiti į mūsų užsiėmimus. Nieko nepadarysi! Todėl kabalos mokslas šimtmečius laukė, kol bus atskleistas.
Šiandien kabala atsiskleidžia praktiškai, aiškiai ir ją, tinkamai vadovaujamas, gali taikyti kiekvienas. Belieka ją realizuoti, kas iš tikrųjų yra visai paprasta. Tai galima aprašyti viename puslapyje: paprastos Šviesos, užpildančios paprastą egoizmą, atskleidimas.
Kad prieitume iki šio paprastumo, reikia daug skaityti, ne kartą susipainiojant ir aiškintis tiesą daugelį metų. Juk paprasti dalykai – patys sudėtingiausi, nes mūsų egoizmas veikia prieš juos.
Būtina nuolat taisyti ir formuoti egoizmą taip, kad pro jį galėtume pamatyti tiesą. Anksčiau tam prireikdavo daugelio darbo metų. Bet mūsų laikais viskas paprasčiau.

Iš 2015 m. rugpjūčio 5 d. TV programos „Pokalbiai su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Ieškotojų karta

Siekiant natūralaus gyvenimo lygmens

Piršlybos su Aukštesniąja gamtos jėga

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>